Gratis frakt Mandag – Fredag fra 9 til 17 [email protected]

Gravering

“I kjernen av våre tjenester ligger håndverkskunsten. Hver gravering vi tilbyr blir laget med omsorg og presisjon for hånd. Dette sikrer ikke bare autentisitet, men også at hver urne blir en personlig og unik hyllest til ditt kjære dyr. Med håndlagde detaljer bærer vi videre tradisjonen for ekte håndverk, og gir ditt dyr den respekt og ære det fortjener.”

Krystall: For å hedre og bevare minnet om ditt kjæreste dyr, tilbyr vi et eksklusivt håndverk ved å innfatte ekte Swarovski-krystaller. Hver krystall reflekterer de spesielle stundene dere delte, like unike og skinnende som ditt dyrs sjel. La denne urnen være en påminnelse om det uforanderlige båndet dere alltid vil ha.

Gullfolie: Som en stille påminnelse om ditt dyrs varme og nærvær, tilbyr vi gravering i gullfoilede bokstaver. Denne diskré, men likevel tidløse detaljen skinner forsiktig, minner om lyset ditt kjæledyr ga til ditt liv.

Sparkling star: Med vår “gnistrende stjerne”-gravering, ønsker vi å gjenspeile den evige gløden fra minnene dere skapte sammen. La dette unike og delikate designet minne om alle de stjerneklare stundene dere delte.